Voor permanent ontharen:
De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 graden bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

Pigmentatie/ouderdomsvlekken:
Met het speciale licht van de filter kunt u pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmaskers doen verminderen. Het ingekapselde pigment wordt zachtjes en veilig afgebroken terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van de huidcellen wordt gestimuleerd.

Couperose:
Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaten gestremd en de bloedstroom afgesloten. Deze behandeling is ideaal voor couperose, spider naevi en kleine adertjes op de benen.

Acnebehandeling (dood de bacterie):
Het violet/blauwe licht richt zich op de bacterie die de huid veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd en de poriën worden verkleind. Het speciale lichtsprectrum zal de propionibacterie, die de ontstekingen veroorzaakt, doden.

Huidverjonging:
Iedereen wil er jong en mooi uitzien, daarom wordt ipl meer en meer toegepast voor huidverjonging. Het zorgvuldig gefilterde licht waarborgt dat alleen die golflengtes de huid bereiken die de aanmaak van collageen en elastiek bevorderen. De behandeling huidverjonging met ipl zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. Dit apparaat is als beste getest en wordt gebruikt door medische klinieken, instituten en professionele salons.

Elders 100€ per/beh: bij ons 65€ per/beh.

Prijzen permanente ontharing

Per behandeling

Wenkbrauwen tussenstuk €11,-
Bovenlip €21,-
Wangen €21,-
Kin €21,-
Gezicht (volledig) €51,-
Hals €21,-
Nek €21,-
Oksels €36,-
Schouders €51,-
Bovenrug €61,-
Onderrug €61,-
Hele rug €121,-
Hele rug incl. schouders €176,-
Buik €61,-
Borst (man) €61,-
Borst en buik €121,-
Handen €41,-
Bovenarmen €61,-
Onderarmen €51,-
Hele armen €101,-
Bikinilijn €36,-
Bikinilijn incl. schaamstreek €51,-
Billen €51,-
Bovenbenen excl. bikinilijn €196,-