Nieuw bij Salon Charon: Cryo21

De Cryo21 is het allernieuwste apparaat op het gebied van Cryotherapie en is onderscheidend op het gebied van Cryotherapie door de manuele kop. Hierdoor is naast het verwijderen van vetcellen op de buik, billen en benen ook de definitieve verwijdering van vetcellen op lichaamsdelen als onderkin, knieën, kuiten en rug mogelijk. Ook op het gebied van verstevigen van de huid worden met de Cryo21 spectaculaire resultaten geboekt.

Behandeling

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0* en -10*C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8*C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood.

Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!

De behandeling met dit apparaat duurt slechts 20 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.
Het is volledig pijnloos, snel en uiterst betaalbaar.
Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval is.

Demonstratie video

Veelgestelde vragen

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt blijvend?
Jazeker! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur  wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.
Het lichaam is opgebouwd uit miljarden vetcellen. Op het moment dat het lichaam volgroeid is, stopt de aanmaak van nieuwe cellen. Vetcellen kunnen dan alleen nog maar groter worden. De Cryo21 roomt als het ware bij elke behandeling een laagje vetcellen af.

Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik weg te krijgen?
Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vet cellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.

Waarom een abonnement van 6 keer?
Uit ervaring is gebleken dat 6 keer voldoende is om een heel goed resultaat te bereiken.

Waarom niet geschikt voor Obesitas?
De Cryo21 is ontworpen voor volwassenen met een gezond eetpatroon en lichaamsgewicht, die definitief af willen van een probleemzone. Een probleemzone is een favoriete plek van het lichaam om vetcellen op te slaan. Het bekendste voorbeeld hiervan is de buik. Afvallen of sporten is dan meestal  niet voldoende om een probleemzone te verhelpen. De Cryo21 kan hier een definitieve oplossing bieden.

Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?
Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.

Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid?
Nee. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.

Voor meer informatie en/of behandeldagen neemt u contact op met: 0114 67 15 67 of mail met saloncharon@zeelandnet.nl